Navigatie updates

Je kan bij ons terecht voor de laatste Navigatie updates voor jouw BMW met CIC of NBT systeem. Momenteel is 2019-1 de meest recente versie. Deze kaart update is vanzelfsprekend per direct leverbaar bij BMW Tweaks.

CIC
De recentere E-series van BMW (bijvoorbeeld de facelift 3-series E90-E93 en de nieuwere E60-E61 5-series) zijn voorzien van een CIC met een harde schijf. Op deze harde schijf kan muziek gezet worden, maar ook de kaarten voor je navigatie staan hierop. Deze kaarten kunnen eenvoudig worden geüpdate met een USB-stick. Wel heb je hiervoor een activatiecode nodig. BMW Tweaks helpt je hiermee.

NBT
De nieuwere F-series (F10-F11 5-series, F2x 1-series en F3x 3-series) zijn voorzien van the Next Big Thing (NBT-boordcomputer) deze is sneller en uitgebreider dan diens voorloper, de CIC. Maar ook de NBT gebruikt een harde schijf voor de navigatie kaarten en ook die worden met een USB-stick geüpdate. De diensten hiervoor zijn gelijk aan die voor de CIC.

Diensten
Wij kunnen voor u op afstand een code genereren. U zorgt dan zelf voor een USB-stick met kaarten. Ook is het mogelijk om op afstand uw code te laten genereren en daarbij de kaarten online toegestuurd te krijgen. U hoeft dan enkel nog een USB-stick te pakken en de kaarten te kopieren naar de auto. Verder kunnen wij een USB-stick kant en klaar aan u aanleveren. U ontvangt deze dan per post, met de activatiecode erbij.

Natuurlijk kunt u ook langs komen met de auto, dan installeren we de kaarten direct voor u, terwijl u wacht. Dit duurt ongeveer 1 uur.

Neem direct contact op en update je auto met de nieuwste kaarten van BMW, tegen een hele scherpe prijs!