Individualisatie

BMW’s zitten vol met computers die meer mogelijkheden bieden dan de meeste mensen weten. Zelfs dealers zijn niet altijd volledig op de hoogte van de mogelijkheden van elke auto.

Iedere BMW heeft andere functionaliteiten in de computers zitten. Die functionaliteiten zijn onder meer afhankelijk van het bouwjaar van de auto, het continent waarvoor deze is geproduceerd en de opties die bij aanschaf van de auto zijn meebesteld. Om die reden zijn er oneindig veel verschillende combinaties van mogelijkheden te vinden in BMW’s.

Wist je bijvoorbeeld dat uw E39 5-serie van 1997 de mogelijkheid heeft om de deuren te vergrendelen wanneer je ermee wegrijdt? Nee? Als je fabriek-af elektrische zetels met geheugen heeft, kun je zelfs een kerb-view functie laten activeren in de bolide voor bij het inparkeren!

Er is een enorme lijst met opties voor verschillende auto’s. Deze opties heb ik ingedeeld in een aantal groepen. Dit zijn Anti-diefstal Syteem, Centrale vergrendeling, Ramen en Schuifdak, Verlichting, Ruitenwissers, Cruisecontrol, Waarschuwingsgeluiden, Kilmaatcontrole, Stoel- en spiegelgeheugen, Instrumentencluster, Audio en Video & Parkeersensoren.  Klik in het hoofdmenu op de betreffende groep om de mogelijkheden te bekijken.

De instellingen zijn door mij uitgevoerd op vele modellen van tussen 1997 en 2005. Ik heb nieuwere modellen (vanaf 2005), zoals de E60, E61, E90, E91, E92, E93 niet in mijn lijsten staan. Echter hebben ook nieuwere modellen de mogelijkheid om CKM instellingen aan te passen. Ik adviseer je om langs te komen met je wagen om te zien welke instellingen allemaal gewijzigd kunnen worden.

Neem contact op om instellingen in jouw wagen te laten aanpassen op jouw voorkeuren. De prijzen vind je hier.