Contact

LET OP: Wegens de geboorte van mijn eerste kind op 6 juni 2019 is BMW Tweaks tot en met 6 augustus niet beschikbaar voor afspraken of advies. Mails en andere berichten worden NIET gelezen. Na 6 augustus 2019 kun je weer voor al je BMW gerelateerde dingen bij me terecht.

Neem contact op via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen enkele uren een reactie. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om rechtstreeks een bericht te sturen. Gebruik daarvoor het volgende e-mailadres: info.bmwtweaks@nl. Eventueel kan het ook via WhatsApp (géén SMS) op nummer 980 272 41 6)0(13+. Klik hier voor openingstijden en bezoekinformatie.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

 

Bezoektijden en informatie

BMW Tweaks werkt alleen op afspraak. Je kan bij ons met een afspraak terecht op maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 uur en 22:00 uur. In het weekend tussen 10:00 uur en 22:00 uur. Voor het maken van een afspraak kun je een e-mailbericht sturen naar info.bmwtweaks@nl, of je vult het contactformulier hierboven in. We zijn gevestigd in Maarssen, Utrecht.

Let op: Locatie Nieuwerkerk is gesloten. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid niet binnen afzienbare tijd worden heropend of vervangen. Je kunt natuurlijk nog wel gewoon terecht in Maarssen.