Contact

Neem contact op via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen enkele uren een reactie. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om rechtstreeks een bericht te sturen. Gebruik daarvoor het volgende e-mailadres: info.bmwtweaks@nl. Eventueel kan het ook per SMS of WhatsApp via nummer 980 272 41 6)0(13+. Houd in dat geval wel rekening met een langere reactietijd. Mail is sneller. Klik hier voor openingstijden en bezoekinformatie.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

 

Bezoektijden en informatie

BMW Tweaks werkt alleen op afspraak. Je kan bij ons met een afspraak terecht op maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 uur en 22:00 uur. In het weekend tussen 10:00 uur en 22:00 uur. Voor het maken van een afspraak kun je een e-mailbericht sturen naar info.bmwtweaks@nl, of je vult het contactformulier hierboven in. We hebben een locatie in Maarssen (nabij Utrecht) en hopen een nieuwe locatie te openen in Zuid-Holland.

Let op: Locatie Nieuwerkerk is gesloten, we hopen je in het tweede kwartaal van 2019 te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Zuid-Holland. Tot die tijd ben je van harte welkom in Maarssen of komen we bij jou op locatie.